Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. S pomočjo piškotkov želimo izboljšati ponudbo na spletnih straneh in s tem uporabniško izlušnjo pri nakupu in ponudbi. Prosimo sprejmite piškotke. Več informacij o piškotkih.

Sprejmite

Phytolite 400W Agro Extreme

18,30 €
Brez DDV Dostava: od 3 do 5 dni

Sijalka Phytolite 400W HPS agro Extreme  je primerna za rast in cvetenje.

Količina
Na zalogi

Svetilnost: 52.000 lumnov

Temperatura barve: 2094 K

Sijalka je visoko učinkovita skozi celotno življenjsko dobo. Sijalke Phytolite v kategoriji Agro so sijalke nove generacije; to so visokotlačne natrijeve sijalke. Za izdelavo svetlobe se natrij uporablja v vzbujenem stanju. Te svetilke so priljubljene zaradi širokega spektra barv, temperature in relativno nizke porabe energije. V sijalki je uporabljena sodobna tehnologija SLP, ki omogoča zmanjšanje verjetnost prezgodnjih okvar.

Ena sijalka za vse faze rasti. Sijalka izžareva svetobni spekter rdeče z visoko količino modre barve, kar omogoča uporabo sijalke tako pri fazi rasti kot pri fazi cvetenja. Najmanjša priporočena razdalja med sijalko in rastlino je 45 cm. Ena sijalka pokrije približno od 0,9 do 1,3 m2.

Phytolite odlikujke odlično razmerje kakovost-cena. Podjetje je usmerjeno v raziskovanje in eksperimentiranje v sektorju notranjega gojenja rastlin. Proizvodi so namenjeni tako ljubiteljem kot poznavalcem, ki si prizadevajo za zdrave in močne rastline z obilnim cvetenjem.

phytolite-sijalka

Določene reference