Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. S pomočjo piškotkov želimo izboljšati ponudbo na spletnih straneh in s tem uporabniško izlušnjo pri nakupu in ponudbi. Prosimo sprejmite piškotke. Več informacij o piškotkih.

Sprejmite

RKA d.o.o., upravitelj spletne prodajalne marijana.si varuje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Osebne podatke obdelujemo na zakonit in pregleden način, skladno z nameni za katere so pridobljeni. Podatke varujemo na način, da so ustrezno zavarovani pred nedovoljeno in nezakonito obdelavo ter nenamerno izgubo, uničenjem ali poškodbo.

Dostopi do podatkov so omogočeni in odobreni le pooblaščenim osebam, ki delujejo v RKA d.o.o. Zbrani podatki se ne uporabljajo za izvajanje avtomatiziranega odločanja ali profiliranja posameznikov. Podatki se ne prenašajo tretjim osebam ali v tretje države. Podatki se posredujejo tretjim osebam le, če tako določa zakonodaja ali pogodba o pogodbeni obdelavi.

Do sedaj ste bili prejemnik naših občasnih obvestil in ponudb. Za tovrstno pošiljanje hranimo v naši bazi samo e-mail naslov ter ime in priimek.

Če se strinjate, da vas še naprej obveščamo o dejavnostih RKA d.o.o., vas prosimo da nam to sporočite preko prijave na obveščanje ali direktnega kontakta na naš naslov hello@marijana.si. Možnost odjave boste imeli tudi na vsakem našem nadaljnjem poslanem obvestilu. Kršitve upravljanja in obdelav osebnih podatkov na področju Republike Slovenije obravnava informacijski pooblaščenec Republike Slovenije.

Vaše podatke, ki so shranjeni v naši bazi in ste nam jih posredovali, ko ste izvedli nakup bomo uporabili izključno za nakup, sprejem ali ob nakupu izdelka na računu. Podatki, ki jih zahtevamo od vas so potrebni za zaključek nakupa v spletni prodajalni.

Podatke obdeluje in hrani podjetje RKA d.o.o., Brets 49a, 1292 Ig, Slovenija. Vse informacije o uporabi, hrambi ali umiku iz naše baze lahko dobite preko našega e-nasova hello@marijana.si ali preko telefonske številke +386 40 527 672.

Vaši osebni podatki in podatki o vaših aktulnih in preteklih naročilih se nahajajo v vašem profilu v naši spletni prodajalni na naslovu http://www.marijana.si/prijava?back=identity, kjer se prijavite s podatki, ki ste jih izbrali ob registraciji. V profilu so na voljo vsi podatki. Če potrebujete dodatne informacije kako podatke pregledati, spremeniti ali odstraniti iz našega sistema nas kontaktirajte na e-naslov hello@marijana.si in vas bo naš strokovni delavec vodil čez profil.